افرادی که طبع گرم دارند چه غذاهایی نخورند | تغذیه سالم

آدمایی که طبع گرم دارن چه غذاهایی نخورن

یه محقق طب اسلامی گفت: مصرف غذاهای سرخ شده چرب و پرحجم، شیرینیا،
ادویه های تند، غذاهای شور، گوشت زیاد، سس، رب، ترشی ، سرکه، سیر، چای،
قهوه، نسکافه، ماست، بادنجان و غذاهای ساندویچی هم اینکه پرخوری واسه دمویا
مضره.

سیدعلی ابوالحبیب در گفت وگو با فارس گفت: آدمایی که بدنشون دارای طبیعت گرم و تره، خلط دم در بدنشون هست.

ایشون گفت: مصرف ۶ لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا واسه آدمایی که دارای طبیعت گرم و تر هستن، خوبه هم اینکه مصرف زرشک، کاهو، خیار، انار، شکلای جور واجور سبزی ها، سوپ جو، لیموترش تازه، سالاد فصل قبل از غذا، روغن زیتون، حبوبات و غلات جوونه زده و بذرهای ملین واسه دمویا می تونه به درد بخور باشه.

این محقق طب اسلامی بیان داشت: مصرف عسل به مقدار کم، غذاهای خام، شکلای جور واجور توت قرمز، شاه توت و کدو خورشتی هم اینکه ۲ تا ۳لیوان آب زرشک که خیلی سریعً خون رو به حالت طبیعی برمیگردونه، واسه دمویا خوبه؛ کم خوری و به کار گیری غذاهای ساده و کم کالری مانند سبزیای بخارپز هم واسه آدمایی که دارای طبیعت گرم و تر هستن، خوبه.

ابوالحبیب ادامه داد: مصرف غذاهای سرخ شده چرب و پرحجم، شیرینیا، ادویه های تند، غذاهای شور، گوشت زیاد، کره و خامه، غذاهای نشاسته ای، نون، آب یخ، دوغ، نوشابه و تخم مرغ، خرما، رطب، توت خشک، کشمش، سس، رب، ترشی ، سرکه، سیر، چای، قهوه، نسکافه، ماست، بادنجان و غذاهای ساندویچی، نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بدون این دست اون دست کردن بعد از غذا و پرخوری واسه دمویا مضره.

منبع:سلامت نیوز
ویرایش و خلاصه کردن:

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت

  • مطالب در رابطه

ماه نشان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *