افرادی که دچار یبوست هستند از خوردن پرتقال پرهیز کنند | طب ایرانی

آدمایی که دچار یبوست هستن از خوردن پرتقال دوری کنن

یه دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: خوردن و بوئیدن پرتقال و نارنگی در آدمایی که مشکلات گوارشی ندارن، می تونه موجب نشاط شه. آدمایی که مشکلات گوارشی چون نفخ، کُندی گوارش (یبوست مزاج)، ریفلاکس و… دارن، باید در خوردن نارنگی و پرتقال احتیاط کنن.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, ناصر رضایی پور درباره زمستون گفت: در زمستون باید ورزشای سنگین و زیاد انجام داد تا فضولات تجمع یافته، از بدن دفع شن.

به گفته ایشون هم اینکه لازمه لباسای پشمی، ابریشمی و پنبه دار پوشید؛ از نشستن و خوابیدن در جاهای سرد دوری کرد. در فصول سرد سال باید از پاکسازیای شدید چون قی, اسهال و کارایی که مخالف روند خون سازی ان مانند فصد و حجامت، تا جای ممکن دوری کرد.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان داشت: پرتقال میوه زمستونی دارای طبیعت سرد و تر، نشاط آور، مفرّح قلب, مسکّن تیزی, التهاب خون و صفرا و تشنگی و التهاب معده و کبد، و ادرارآوره.

رضایی پور ادامه داد: خوردن و بوییدن پرتقال و نارنگی در آدمایی که مشکلات گوارشی ندارن، می تونه موجب نشاط شه. آدمایی که مشکلات گوارشی چون نفخ، کُندی گوارش (یبوست مزاج)، ریفلاکس و… دارن، باید در خوردن نارنگی و پرتقال احتیاط کنن.

ایشون درباره نارنج اضافه کرد: نارنج، یکی از اعضای خونواده مرکباته که مزاج اون، با در نظر گرفتن ترشی مزه، سرد و خشکه. بوییدن نارنج و برگ اون، در همه گیری بیماریا و فساد و آلودگی هوا خوبه

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: نارنج به عنوان چاشنی، بهتر از دیگر ترشی هاست چون ضرر اون واسه مغز, اعصاب و بافت عصبی مانند پوست، مثانه، رحم و دهانه معده، کمتره. زیاده روی در مصرف نارنج، موجب ضعف کبد و بافتای عصبیه و مصلح اون، عسل و شکره.

.

منبع :

ماه نشان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *