برنج ایرانی در واقع یکی از محصولاتی است که طرفداران زیادی دارد و در سفره های ایرانی با عطر و طعم خاصی که پس از پخت به ارمغان می آورد به عنوان یکی از غذاهای اصلی نقشی مهم ایفا می کند. از این رو انتخاب بهترین برنج ایرانی از نوع باکیفیت و خوش پخت آن می تواند تاثیر زیادی در تهیه یک غذای  خوب داشته باشد. ویژگی های مهمی از قبیل عطر و طعم برنج، دانه بلند بودن آن و ظاهر مناسب برنج همین طور پخت مطلوب می تواند به عنوان مشخصه های بارز در شناخت کیفیت برنج تلقی شود.

فروش برنج ایرانی

انواع برنج ایرانی که در شمال کشور کشت می شوند دارای ویژگی های متمایز و منحصر بفردی هستند که با شناسایی ویژگی های هر کدام می توان بهترین انتخاب را از میان آنها برگزید و با قیمتی مناسب این محصول را خریداری نمود در واقع خرید برنج نه تنها برای مصارف شخصی بلکه برای رستوران ها نیز اهمیت ویژه ای دارد و مشتریان رستوران هایی با سرو غذاهای سنتی ترجیح می دهند که برنج ایرانی باکیفیت استفاده کنند. بهترین برنج های ایرانی در انواع مختلف در دو دسته برنج محلی و پرمحصول قرار می گیرد و شناخت مشخصات هر کدام می تواند کمک شایانی به خرید مناسب تر این محصول کند.

راهنمای انتخاب و خرید بهترین برند برنج ایرانی

برای خرید برنج مناسب بهتر است که به ویژگی های مختلفی از آن توجه شود که این ویژگی ها شامل:

برنج هایی که دانه های خشک و سفت تر دارند بهتر هستند.

برنج کهنه تر به عبارتی برنجی که زمان زیادی از برداشت آن گذشته کیفیت بهتری دارد.

برنج خوب و مرغوب به رنگ بلوری مات و عاج مانند دیده می شود.

برنج باکیفیت نباید بوی کهنگی بدهد و یا کپک زده نباشد.

به هر میزان دانه های برنج یکدست و هم اندازه باشند نشان از مرغوب بودن برنج است.

می توان برنج را امتحان کرد و اگر دانه برنج به سختی با دندان خرد شود و سفت باشد نشان دهنده خوب بودن برنج می باشد.

روش نگهداری برنج به شیوه ای صحیح به دور از نم و رطوبت و هوای خنک همین طور افزودن سیر و کمی نمک سبب ماندگاری بهتر و حفظ کیفیت آن می شود

با استفاده از روش ها کردن و دمیدن بخار دهان به مقداری از برنج که در مشت خود می گیرید می توانید عطر و بوی مناسب آن را امتحان کنید.

برای داشتن پلو سفید و قد کشیده باید اول از همه در نظر داشت که نوع برنج خیلی مهم است. از برنج مرغوب استفاده کنید. بعد اینکه برنج

تازه و برداشت محصول همان سال نباشد. برنج کهنه تر کیفیت بهتری خواهد داشت. دانه های برنج باید باریک و یکدست باشد و داخل آن دانه های شکسته و خرد شده نداشته باشد و رنگ همه یکدست باشد. داخل آن دانه سفید و گرد نداشته باشد.

برنج را موقع خرید برای اینکه بدانید معطر است ، داخل کف دست می ریزید و از نزدیک به آن با نفس دهان می دمید! در همان حال می شود عطر برنج را حس کرد.

معمولا یکدانه آن را زیر دندان می جوند. زیر دندان باید سفت و محکم باشد اگر چند تکه خرد شد برنج بدی نیست می شود وقت گذاشت و آن را امتحان کرد! و اگر خردتر و در واقع پودر شد به امتحان از طریق پخت هم نمی ارزد.

برای شناخت برنج باید با کته آن را امتحان کرد. برنجی که آب زیاد ببرد کیفیت آن بهتر است. اگه هنگام تهیه کته برنج به اصطلاح دون در آمد بطوریکه با آبکش از نظر قد و دانه فرقی نداشت برنج خوبی به شمار می رود.

کیفیت و کهنگی برنج حرف اول را می زند. کیفیت برنج های دیگر هم به نحوه پخت آن بستگی دارد. برای برنج های نه چندان مرغوب معمولا با کمتر ریختن آب و کمتر جوشاندن می شود برنج خوبی تهیه کرد.

به هرحال با چند بار امتحان می شود به نحوه تهیه بهتر آن دست یافت.

دسته بندی : فروش برنج ایرانی